Joaquim GallenTu asesor inmobiliario independiente especializado en la zona de:Moià (08180), Manresa (08240), Calders (08275) y alrededores

Ponte en contacto conmigo:


Sobre mi:

Hola! Soc Joaquim Gallén, assessor immobiliari Independent en SAFTI España.
Estic a Moià i et puc ajudar per a vendre o trobar la teva nova casa.

M'encarrego de tot el procés, de principi a fi, de forma personalitzada i professional. Seré el teu interlocutor privilegiat durant tot el teu projecte, fins a la signatura en la notaria. D'aquesta manera, tindràs la seguretat d'estar plenament recolzat per a la compra o venda de la teva propietat.

La meva zona d'influència principal és el Moianes, i Manresa, si bé col·laboro amb altres agents de SAFTI i altres immobiliàries en qualsevol part d'Espanya, França i Portugal.

Estaré encantat d'ajudar-te, només has de cridar-me o enviar-me whatsApp al 647975999, enviar-me un mail a Joaquim.gallen@safti.es o utilitzar les xarxes socials. Em trobaràs en Instagram, soc @Joaquim_safti.

El teu assessor immobiliari SAFTI
Assessor immobiliari independent


¡Hola! Soy Joaquim Gallén, asesor inmobiliario Independiente en SAFTI España.
Estoy en Moià y te puedo ayudar para vender o encontrar tu nueva casa.

Me encargo de todo el proceso, de principio a fin, de forma personalizada y profesional. Seré tu interlocutor privilegiado durante todo tu proyecto, hasta la firma en la notaría. De este modo, tendrás la seguridad de estar plenamente respaldado para la compra o venta de tu propiedad.

Mi zona de influencia principal es el Moianes, y Manresa, si bien colaboro con otros agentes de SAFTI y otras inmobiliarias en cualquier parte de España, Francia y Portugal.

Estaré encantado de ayudarte, solo tienes que llamarme o enviarme whatsApp al 647975999, enviarme un mail a Joaquim.gallen@safti.es o utilizar las redes sociales. Me encontrarás en Instagram, soy @Joaquim_safti

Tu asesor inmobiliario SAFTI
Asesor inmobiliario independiente

Asesor inmobiliario independiente

Reseñas de mis clientes

Los campos marcados con un asterisco (*) son obligatorios

0/400